CE OFERĂ BCNG

RUGĂCIUNE

Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, prin rugăciune şi cerere, cu mulţumire, faceţi cunoscute cererile voastre înaintea lui Dumnezeu.  Iar pacea lui Dumnezeu, care depăşeşte orice înţelegere, vă va păzi inimile şi gândurile în Cristos Isus.” – Filipeni 4 :6-7

Noi credem că Dumnezeu este în control peste toate lucrurile. Așa că nu vă îngrijorați, ci continuați să vă puneți încrederea în El. Între timp, iată cum vă puteți ruga în mijlocul acestor circumstanțe:

 

ÎNTRAJUTORARE

Fiecare nevoie a lumii este O UȘĂ DESCHISĂ pentru a împărtăși dragostea lui Dumnezeu. De aceea, noi ca și biserică, răspundem crizei provocate de COVID-19 (coronavirus) nu prin panică sau ascunzându-ne din cauza fricii, ci slujindu-i pe cei mai vulnerabili.

Oricât de frustrantă, derutantă sau înfricoșătoare devine criza, nu frica are ultimul răspuns. 1 Ioan 4:18 ne spune: ” În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are de-a face cu pedeapsa. Cel ce se teme n-a fost făcut desăvârşit în dragoste”. Speranța noastră este clădită pe dragostea perfectă a lui Isus Cristos, așa că noi am fost chemați să împărtășim această dragoste cu lumea din jurul nostru. Și asta este exact ceea ce vom face în următoarele săptămâni și chiar luni, pe măsură ce tot mai mulți oameni din comunitatea noastră vor avea nevoie de ajutor.

Dacă ai nevoie de ajutor, vrem să îți spunem că te vedem și că ne pasă de tine! Ne dorim ca în timpul acestei crize să te ajutăm cu ce ai nevoie. Accesează pagina  ”Primește ajutor” pentru a intra în contact cu noi și pentru a ne spune cu ce te putem ajuta!

Dacă vrei să ajuți, sunt mai multe moduri în care poți sluji oamenii vulnerabili din comunitatea ta. Accesează pagina  ”Oferă ajutor” pentru a afla cum te poți implica.

Dacă te numeri printre cei vulnerabili din cauza bolii sau a închiderii școlilor sau a afacerilor, avem voluntari și resurse pe care le putem pune la dispoziția ta. Click mai jos pentru a ne spune ce ai nevoie.