NGKIDSPLAY ONLINE

NGKIDSPLAY este departamentul de copiii din cadrul BCNG. Ne dedicăm să lucrăm în parteneriat cu părinții pentru a-i conduce pe copii să devină ucenici dedicați ai lui Cristos. Prin lectii, activități și grupuri mici adaptate vârstei lor, copiii intre 0 și 12 ani pot învăța adevăruri biblice și lecții de viață pe care le pot aplica în viața lor – în fiecare săptămână la NGKIDSPLAY.

Lecția video 31 mai

 

 

Lecția video 24 mai

 

 

Lecția video 17 mai

 

Dumnezeu te iubește și abia așteaptă să vorbească cu tine și să îți descopere lucruri noi!
Află azi cum mai mulți eroi ai Bibliei au auzit vocea lui Dumnezeu! Și tu poți să Îl cunoști mai mult pe Isus!

Ești pregătit? 😇

Lecția video 10 mai

 

Călătoria noastră alaturi de Pavel pe drumul către Damasc continuă!!! 🛣️ Ținta noastră este să devenim tot mai mult ca și Isus și putem face asta citind Biblia – Cuvântul viu al lui Dumnezeu. Continuăm călătoria împreună ?

Lecția video 3 mai

 

Pornim într-o nouă aventură în Cartea Cărților! “Drumul spre Damasc” ni-l va descoperi pe Saul, sau Pavel, cum îl cunoaștem noi astăzi. Indiferent de ceea ce a făcut cineva, Dumnezeu îl poate salva! Isus a venit în lumea pentru a-i salva pe cei păcătoși. ❤️ Ce dragoste de Dumnezeu!
Apasă play și bucură-te de o nouă aventură plină de învățături! 🙌🏻🎉

Lecția video 26 Aprilie

 

Cristos a înviat și noi suntem purtătorii acestei vești minunate! Haideți într-o nouă aventură în lumea extraordinară a Bibliei!