ULTIMELE NOUTĂȚI DESPRE COVID-19

În ultimele săptămâni am studiat recomandările și cele mai bune practici pentru întâlniri în condiții de siguranță. După multă rugăciune și pregătire, plănificăm să ne întoarcem la serviciile în persoană începând cu campusul nostru din Tg. Mureș în data de 7 iunie.

Vom pregăti un mediu care îndeplinește criteriile stabilite de lege pentru siguranța noastră a fiecăruia. Pentru a face acest lucru posibil, întâlnirile noastre de duminică au fost re-organizate pentru a crea un mediu sigur ce permite și distanțarea fizică. Aceasta presuspune o capacitate semnificativ redusă, așa că vă rugăm să vă rezervați on-line locurile pentru familia și musafirii voștri. Deocamdată NGKIDS nu se vor întâlni, așa că asigură-te că ai locuri rezervate și pentru copii tăi!

Continuăm să monitorizăm situația din comunitate pentru a stabili ce schimbări trebuie implementate. Vă încurajăm să luați cea mai bună decizie pentru familia și situația voastră în timp ce hotărâți dacă să participați la un serviciu fizic sau să continuați să participați la întâlnirea noastră online.

Asigură-te că îți rezervi un loc

Locația din Tg. Mureș de pe strada Mihai Eminescu nr.24 se va redeschide cu o capacitate semnificativ redusă pentru a permite distanțarea socială necesară, așa că te rugăm să îți rezervi locurile online pentru tine și familia ta. Asigură-te că ajungi cu 15 minute înainte de începerea programului și ai deschis telefonul tău pe e-mailul de confirmare pentru a putea face check-in-ul și pentru a ne ușura munca de monitorizare. Dacă ajungi cu mai mult de 5 minute după începerea programului, s-ar putea să fim nevoiți să dăm locurile tale altor persoane aflate pe lista de așteptare.

NGKIDSPLAY ONLINE

Pentru moment NGKIDS nu va fi deschis în locația noastră din Târgu Mureș. Sperăm să ne întâlnim în curând, și te vom anunța când vom deschide și programul copiilor. Te așteptăm împreună cu întreaga ta familie în curte (asigură-te că ai locuri rezervate și pentru copii), și te încurajăm să continui să îi înveți pe copiii tăi despre Isus folosind platforma online. https://2020.bcng.ro/ngkids/

BISERICA ONLINE

În ultimele săptămâni ne-am întâlnit exclusiv online, și suntem recunoscători pentru posibilitatea de a ne închina împreună pe live.bncg.ro. Te încurajăm să continui să participi la programul online dacă:

– nu există un program disponibil la locația în care te afli;

– dacă tu sau un membru al familiei tale vă simțiți rău, sau

– dacă pur și simplu nu te simți pregătit să participi la un program fizic.

Tu faci parte din familia noastră indiferent unde alegi să participi!

Live.bcng.ro este o opțiune bună și dacă vrei să îți inviți prietenii! Începând de la ora 11:00 poți intra pe cele 3 canale disponibile online pentru a te închina împreună cu noi, pentru a asculta mesajul, și pentru a te bucura de comunitatea familiei BCNG prin live chat și rugăciune. Ne puteți găsi pe Facebook live, YouTube live și BCNG live în fiecare duminică de la ora 11:00.

Haideți să lucrăm împreună pentru sănătatea noastră

Ce facem noi:

·       Toți membrii staff-ului și voluntarii vor purta măști.

·       În interiorul clădirii vor fi montate mai multe stații pentru dezinfectarea mâinilor.

·       Toate programele bisericii vor fi experiențe în condiții medicale de siguranță, iar toate zonele aglomerate vor fi dezinfectate cu atenție.

·       NGKIDS nu se vor întâlni deocamdată (detalii mai sus).

·       Nu se va folosi dozatorul de apă.

·       Nu se vor servi niciun fel de gustări sau băuturi.

·       Nu se vor oferi coșuri de colectă. Va exista în schimb în curte o zonă în care oamenii pot dărui în urna specială. Plicurile dezinfectate vă vor fi înmânate personal de către staff-ul BCNG.

Cum ne poți ajuta tu:

·       Dacă nu te simți bine sau ai întrebări legate de starea ta de sănătate, te rugăm să rămâi acasă și să experimentezi Biserica online. 

·       Te încurajăm să porți mască și noi vom avea măști de rezervă în cazul în care ai nevoie de una.

·       Te rugăm să te speli des pe mâini și să te dezinfectezi adesea.

·       Păstrează o distanță între tine și ceilalți participanți la program.

Generozitatea ta face o diferență

Darurile pentru întrajutorare în timpul pandemiei și misiune au un impact major la nivel local și nu numai. Până acum, iată ce am realizat:

·       Mai mult de 14 oameni au spus DA relației personale cu Isus prin intermediul platformei online în această perioadă;

·       Am slujit în total 37 familii și 123 de persoane;

·       Am strâns din donații o sumă de 10.400 ron din care am cumpărat alimente pentru familiile aflate în nevoie;

Urmărește video-ul: intrajutorare-covid19.bcng.ro pentru a afla mai multe despre cum face generozitatea ta diferența în viețile oamenilor.

Și suntem doar la început!

Te poți alătura oricând viziunii noastre dăruind pe 2020.bcng.ro/daruieste.

Poți direcționa banii tăi pentru într-ajutorare sau misiune/ misiune online. Scrie ca și mențiune la scopul plății: Dăruiesc pentru într-ajutorare sau Dăruiesc pentru misiune/ misiune online.

Vrem să ne rugăm pentru tine

Înțelegem că ai trecut printr-un sezon greu și vrem să ne rugăm călăuzirea lui Dumnezeu și înțelepciunea Lui pentru toate deciziile pe care le vei avea de luat în viitor.

Intră pe bcng.ro pentru informații și detalii actualizate.

Suntem așa de recunoscători că faci parte din familia BCNG!

Împreună suntem mai puternici
Pastori Marin & Atena Bloj